Треньорът на "Левски" Славиша Стоянович обяви, че остава в клуба поне до лятото. По думите му в дните около празниците е имало "много дезинформации, инсинуации", свързани с бъдещето му.

"Вярно е, че имах предложение от националния отбор на Латвия. Това не беше лесен период за мен. Важното е, че съм тук. Договорът ми е до юни, като може да бъде удължен с една година", каза Стоянович след първата тренировка.

Сините започнаха подготовката си, като след два дни заминават за едномесечен лагер в Кипър. Треньорът обясни, че в момента има много футболисти и след медицинските изследвания ще реши кои 27 ще вземе на лагера.

Стоянович каза, че е дал списък с футболистите, които иска да бъдат привлечени и изрази надежда те да бъдат взети възможно най-скоро.

Целите му са играчите на "Левски" да подобрят значително физическата си форма. "Не завършихме годината така, както искахме. Но сега започва нова година, нова подготовка. Това е много важен период за физическа подготовка. През есента не бяхме добре подготвени, имахме контузени, имахме и преуморени играчи. Сега с помощниците ми знаем какво искаме", посочи той.

"Искам "Левски" да изглежда така, както срещу ЦСКА - със самочувствие, агресия и комбинативност. Но не за някакъв период, а за 90 минути", заяви Стоянович.

Дневник