Бразилски футболист ще изкара пробен период в "Лудогорец" по време на лагера на тима в Турция. Новината съобщава изданието "Диарио до Гранде", цитирано от БТА. Давид Рибейро е 20-годишен и играе като централен нападател.

Очаква се Рибейро да вземе участие в някои от контролите на тима там. Той идва от бразилския отбор "Санто Андре". Това е втори опит на нападателя да си осигури договор с отбор от Европа, след като през октомври миналата година изкара неуспешни проби в турския "Истанбул ББ".

"Лудогорец" вече си осигури един нов играч през зимата. Халфът Адриан Попа идва под наем за шест месеца от английския "Рединг". Българският шампион обаче има опция да го откупи за постоянно през лятото. Предварителни договори с тима имат българските национали Пламен Илиев и Серкан Юсеин.

От "Лудогорец" обявиха, че опитват да ги привлекат още през зимната пауза.

"Лудогорец" ще е на лагер в Турция, като ще изиграе шест приятелски срещи. На 15 януари съперник е "Ботошани", а три дни по-късно е мачът с унгарския "Хонвед". Следват двубои с румънския първенец "Клуж", "Легия" (Гданск), "Ахмат" (Грозни) и "Цървена звезда".

Дневник