Бизнесменът Румен Чандъров, който в последните месеци е спряган с ръководен пост в "Левски" не изключи подобна възможност. Той е собственик на "Септември" и издържа клуба от София, но коментира, че "Левски" е предизвикателство.

На 6 март "Левски" ще има Общо събрание, на което се очаква смяна на собствеността. Работа в клуба като изпълнителен директор започна Павел Колев, който анонсира, че "Левски" ще има нови собственици.

"Дали ще е изненада, ако на общото събрание името ми се появи? Би могло да е изненада", каза Чандъров пред "Дарик". "Левски" си е Левски. В тежък момент са, мисля, че са на прав път. Нещата ще се получат, имат правилен човек като директор, вероятно и новите собственици ще бъдат достатъчно здрав гръб. Да ви кажа, че не е имало разговори, ще ви излъжа. Но в крайна сметка, нещата са по такъв начин, че аз мога да помогна, но нищо не правя на всяка цена".

"Левски" е предизвикателство, но мисля, че като основни спонсори, като собственици това са много по-сериозни фирми. Аз бих могъл да вкарам ред и организация, нещата да вървят като бизнес, но аз имам един проект, който като концепция е да развива млади футболисти, да се опитаме да си облекчим бюджета с продажба на млади футболисти. А при "Левски", там е само шампионска титла.

По думите на Чандъров не "стои на дневен ред той да бъде собственик". Бизнесменът не изключва възможността да се заеме с юношеската школа на сините. Ако поискат от моите момчета, с удоволствие ще им го закарам".

Дневник