ЦСКА завърши подготовителния си лагер в Испания със загуба 0:3 от "Динамо" (Киев). Червените претърпяха най-тежкото си поражение и общо трето по време на подготовката. Футболистите на Нестор Ел Маестро не успяха да се противопоставят на силните страни на украинците, като бяха надиграни по всички показатели.

"Динамо" откри още в третата минута, когато Виктор Циганков се разписа с удар от границата на наказателното поле. Той разигра хубаво със свой съотборник и с левия крак порази целта.

В ситуацията обаче не се намеси много убедително стражът на ЦСКА Данте Стипица.

Десет минути преди почивката украинците стигнаха до втори гол, който дойде след контраатака. Бенямин Вербич напредна по лявото крило, след което влезе навътре към наказателното поле и с плътен удар удвои. И в този случай Стипица можеше да спаси, като пусна топката да влезе почти в средата на вратата му.

След почивката ЦСКА държеше инициативата, като контролираше топката, но нямаше толкова чисти положения пред вратата на "Динамо". Така се стигна до 88-ата минута, когато украинците вкараха трети гол.

Негов автор стана Александър Андреевски, който се разписа след пряк свободен удар с левия крак. Изпълнението на украинеца беше отлично, като той насочи топката над стената и с голяма сила.

По време на лагера в Испания ЦСКА загуби от "Динамо", "Спарта" (Прага) и унгарския "Академия Пушкаш", а записа победи срещу "Шанхай Шенхуа" и "Виктория" (Пилзен). Първата контрола с "Бохум" завърши наравно.

Дневник