Мениджърът на Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, смята, че няма опасност българският боксьор да изгуби лиценза си покрай скандала с целувката на репортерката Дженифър Равало. Американската журналистка нае водещия адвокат Глория Олред в опит да търси правата си и поиска наказание за Пулев.

"Опасността повече да не видим Кобрата на ринга е 0%, според мен. Но както всяка битка, и тази ще има рундове. Сега ще изживеем лека драма извън ринга", каза Гоцев пред "Нова телевизия".

"Това е шоубизнес, ние сме в Америка, в Калифорния. Всеки иска да е звезда, явно това момиче е тръгнало по този път, но просто тя излиза много неподготвена. Има неща, които ще излязат наяве и ще се разбере кой откъде е", добави той.

В събота срещу неделя Пулев постигна зрелищна победа срещу румънеца Богдан Дину в първия си мач в САЩ. Впоследствие той привлече огромно внимание с постъпката си.

Равало обвини българския боксьор, че не само я е целунал без нейно съгласие, но зад камерата я е хванал с две ръце за задните части. По думите ѝ по-късно той е поискал целувката да бъде изрязана от видеото. "Беше унизително", заяви тя.

"Не мисля, че целувката е помрачила доброто ми представяне, защо да е така. Тя си е част от него. Така се е случило, не беше планирана изобщо, а беше импулсивен момент. Няма защо да повлиява зле на кариерата ми, целувката е нещо много хубаво", каза Пулев при връщането си в София.

"Те (американците) са чувствителни, ако целувката не е желана от човека отсреща. Аз, за да го направя, съм преценил, че човекът не просто желае целувка, а много повече", добави той.

Брат му Тервел Пулев заяви, че на тържеството след мача Равало се е целувала с други двама мъже. И добави, че има много свидетели.

Дневник