Мениджърът на "Манчестър юнайтед" Оле Гунар Солскяр е уверен, че Пол Погба ще остане в отбора. 26-годишният французин има договор с клуба до лятото на 2021 г., като е свързван с трансфер в "Реал" (Мадрид).

"Мисля, че той (Погба) ще бъде тук през следващия сезон. Пол върши фантастична работа за нас и е лидер в съблекалнята. Не мога да гарантирам, но мисля, че ще остане", каза Солскяр преди домакинството на "Челси" в неделя.

Мачът е директен сблъсък за място в първите четири, като и двата отбора показват колебания в последните си мачове. С три загуби в последните си четири мача "Юнайтед" е шести с 64 точки, докато "Челси" е на четвъртото място с три повече.

От идването на Солскяр през декември Погба подобри значително представянето си и вкара редица важни голове. През този сезон световният шампион има 13 попадения и пет асистенции в 32 мача във Висшата лига.

Полузащитникът попадна в отбора на сезона в английското първенство. Погба е единственият футболист в състава, който не играе в "Манчестър сити" или "Ливърпул".

Дневник