Неймар е най-скъпият футболист в света, след като за него бяха платени 222 млн. евро при трансфера му от "Барселона" в ПСЖ. Сега, ако някой иска да има бразилеца в състава си, трябва да подобри рекорда поставен от парижани.

Според медиите във Франция ПСЖ е поставил цена на Неймар от 300 милиона евро. По този начин клубът обявява на нападателя, че няма намерение да се разделя с него. Новината беше съобщена от beIN, телевизионният канал, който е собственост на "Катар спортс инвестмънт", собственик и на футболния клуб.

В последните месеци Неймар постоянно е свързван с трансфер извън "Парк де Пренс", като е желан от "Реал" (Мадрид), а бившият му тим "Барселона" също следи ситуацията. Бразилецът е разследван и по обвинения в изнасилване.

Испанската преса дори разпространи разговор на Неймар с бившите си съотборници в "Барселона", на които бразилецът е казал, че иска да се връща.

Наскоро президентът на клуба Насер ал Хелайфи даде интервю, в което коментира ситуацията с Неймар. "Разбира се има договори, които трябва да се уважават. Никой не е принуждавал Неймар да подпише с нас. Той много добре знаеше къде отива".

Дневник