Треньорът на "Левски" Петър Хубчев даде знак, че продължава да се надява да бъдат привлечени нови футболисти. Думите му дойдоха след последния мач от подготвителния лагер.

Сините направиха 1:1 с швейцарския шампион "Йънг бойс".

"Нуждаем се от още качествени футболисти", заяви треньорът пред "Диема спорт", като каза, че е трудно да разчита само на 12-13 основни състезатели. Той посочи, че се водят преговори за привличане на играчи. Хубчев прие тезата, че тези, които дойдат, няма да са готови за началото на сезона, но "поне ще са тук".

"Левски" показа коренно различно лице спрямо предния ден, когато с млади футболисти загуби тежко с 0:4 от "Тюргюджю Атаспор". Срещу "Йънг бойс" сините поведоха с гола на Станислав Иванов в 16-ата минута. В 77-ата Каргас направи груба грешка и Нгамелеу се възползва, за да изравни.

Хубчев посочи, че е видял положителното в загубата преди ден. "Мисля, че можем да бъдем доволни от лагера. Това, което искахме (срещу "Йънг бойс"), се получи. Разчитахме на контраатаки. В единоборствата се представихме по-добре от предните два мача."

Той повтори мнението си, че не трябва на всяка цена да се налагат млади футболисти. "Могат да се развиват, когато има основа от шест-седем опитни футболисти, около които да се учат на тънкостите", добави Хубчев.

След седмица сините гостуват на "Ружомберок" в Словакия в първия си мач от квалификациите в Лига Европа.

Дневник