Екипът на Кубрат Пулев работи по организирането на мач през ноември. Това заяви единият от мениджърите му - Джон Уърт от "Епик спортс", цитиран от boxingscene.com.

Той настоява Международната боксова федерация (IBF) да изчисти детайлите около решението си да задължи победителя от мача между световния шампион Анди Руис и Антъни Джошуа да се изправи срещу Пулев. Организацията се е съобразила с молба на шампиона в тежка категория да не отнема пояса му и да го включи в мача за защитата на титлата.

"Искаме да има краен срок, до който боксьорите да се съгласят с условията на IBF, особено след като, изглежда, този мач (реваншът между Руис и Джошуа) не е сигурен. Ние трябва да знаем в каква посока вървим, тъй като гледаме към организирането на мач на Пулев през ноември, ако реваншът ще е за всички пояси", каза Уърт.

Мениджърът на Джошуа - Еди Хърн, каза, че реваншът е сигурен и ще се проведе на 7 декември в Саудитска Арабия. Руис обаче отрече да е подписвал и изрази желание двубоят да е в Ню Йорк.

Дневник