ЦСКА продължи слабото си представяне в контролите по време на подготвителния лагер в Марбея. Червените не успяха да вкарат гол и в четвъртия си мач в испанския курорт, като тимът на Милош Крушчич загуби с 0:3 от втория в чешкото първенство "Виктория" (Пилзен).

Треньорът на ЦСКА реши да заложи на футболисти, които не играха редовно в предишните двубои, но остана разочарован от представянето на тима. Червените допуснаха много грешки в защита, като Крушчич очаква отборът да покаже друго лице в последната контрола срещу "Яблонец" на 1 февруари.

"Не съм доволен. Днес дадох почивка на играчите, които са играли повече. Тези, които получиха възможност да играят, не оправдаха очакванията. Надявам се утре да изглеждаме по друг начин. Дори съм убеден, че утре ще бъде съвсем различен мач", каза Крушчич след края на мача.

Мачът с "Виктория" беше белязан от контузии на Рубен Пинто и Ахмед Ахмедов.

Това е третата загуба на ЦСКА в приятелските срещи в Марбея. Червените отстъпиха още от "Нюрнберг" (0:5) и японския "Шонан" (0:1), а завършиха наравно с "Чонбук" (0:0).

Титулярите на ЦСКА срещу "Виктория": Витаутас Черниаускас, Пламен Гълъбов, Иван Турицов, Божидар Чорбаджийски, Жеферсон, Рубен Пинто,. Тиаго, Вив Соломон-Отабор, Денис Давидов, Ахмед Ахмедов, Тонислав Йорданов

Резерви: Густаво Бусато, Мартин Смоленски, Валентин Антов, Едвин Джеси, Томи Юрич, Евандро, Енрике, Стефано Белтраме, 1Брадли Мазику, Жанио Бикел.

Дневник