"Левски" няма яснота дали ще завърши сезона в Първа лига след ситуацията с Васил Божков, който стои зад собствеността на клуба. Това обяви изпълнителният директор Павел Колев след среща с фенове. Според главния прокурор Иван Гешев Божков е задържан в Обединените арабски емирства, а държавата опитва да уреди екстрадирането му.

"Бъдещето на "Левски" не е розово към момента. Казах го и преди, но хоризонтът пред нас не е голям. Към момента не мога да ви отговоря дали "Левски" ще завърши сезона в Първа лига. Ще знам повече през следващата седмица, когато сме наясно и какъв ще бъде бюджетът на клуба", коментира Колев.

Изпълнителният директор на клуба се срещна с Националния клуб на привържениците (НКП) по тяхна покана. По думите на Колев е обсъдено финансовото състояние на клуба и начини за помощ от страна на феновете.

"Начините, по които могат да помагат феновете са със закупуване на абонаметни карти и атквизиране за първия мач с ЦСКА, както и за всички останали през сезона".

"В момента според мен в момента сме в патова ситуация и няма ход на таблото", добави още Колев.

В петък парламентът прие промените в закона, с които се премахват частните лотарии. Васил Божков каза преди време директно, че ако това стане, няма да има пари за клуба.

Дневник