Левски" може да прибегне до продажбата на футболисти, заяви изпълнителният директор на клуба Павел Колев след срещата си с играчите. На нея той е запознал отбора с положението на клуба.

В петък парламентът прие промените в закона, с които се премахват частните лотарии. Васил Божков, който стои зад собствеността на "Левски", каза преди време директно, че ако това стане, няма да има пари за клуба.

По думите на Колев и той, и треньорът Петър Хубчев са спокойни дни преди подновяването на сезона. В събота "Левски" е домакин на ЦСКА в дербито от Първа лига.

Привърженици на сините призовават за масово посещение, за да може да се осигурят важни приходи. Преди време Колев каза, че "Левски" има нужда от поне 1.5 млн. лева месечно, за да работи по начина, по който е работил до момента.

Изпълнителният директор заяви, че няма притеснения за това, че отборът може да не завърши сезона. "Мисля, че няма вариант да не изкараме сезона. Ако трябва, ще доиграем сезона с тези, които останат".

"Седнахме и поговорихме в съблекалнята. Мисля, че така беше честно спрямо тях, за да са наясно каква е ситуацията. Нямаше въпроси, изслушаха внимателно какво казах. Възможно е да има продажби на футболисти", каза Колев, но добави, че в момента няма предложения към клуба.

"Реално е (феновете да помогнат с купуване на билети). Работим по въпроса", добави той.

Дневник