Фен артикули, които бяха част от активите на фалиралото ПФК ЦСКА АД, бяха пуснати в продажба от "ЦСКА-София". Клубът обяви, че събраните средства ще бъдат насочени към детско-юношеската школа.

"Клубът ни вече влезе във владение на придобитите от спечеления търг активи на предишното дружество. Всеки от вас може да си закупи интересни фенски артикули и сувенири, които ще намерите в онлайн магазина на официалния сайт. Същите, както и ограничени количества спортна екипировка на фирмите Lotto и Legea, които са си партнирали с тима в минали сезони, пък могат да се разгледат, тестват и закупят само на място в офиса на администрацията на стадиона", се казва в сайта на червените. Допълва се, че "цените са символични и атрактивни".

Ръководеният от Гриша Ганчев и Юлиян Инджов клуб придоби активите на фалиралото дружество срещу около 8 млн. лева. От тях близо 5 милиона отидоха в Националната агенция за приходите.

Търгът за активите беше спечелен от свързаното с Ганчев "Ред енимълс". Най-ценните активи в списъка бяха емблеми на ЦСКА.

Дневник