"Левски" обяви, че пуска в продажба колекционерски билети за мач, който ще е пред празни трибуни. Сините предприемат хода за двубоя с "Лудогорец" в събота.

Срещата ще е без публика заради мерките, обявени в неделя от Министерския съвет след появата на случаите със заразени с коронавирус в България.

"Въпреки поредното препятствие обаче, публиката на "Левски" за пореден път ще демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един клуб. Безрезервно, всеотдайно... Винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона", написаха сините в сайта си.

Билетите ще са по 10 лева и ще се продават в магазина на клуба, така и онлайн. "Левски" посочи, че "закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор".

Клубът минава през тежък момент, в който бъдещето му е застрашено заради загубата на основния си източник на финансиране след проблемите около генералния спонсор "Национална лотария" и повдигнатите обвинения срещу собственика Георги Попов и бизнесмена Васил Божков, който на практика стои зад собствеността на клуба.

Дневник