Италианският шампион "Ювентус" записа трети пореден мач без победа, завършвайки наравно 3:3 при гостуването си на "Сасуоло" в мач от 33-ия кръг на Серия А. "Бианконерите" остават начело в таблицата с аванс от седем точки пред "Аталанта" пет кръга преди края на сезона.

Тимът на Маурицио Сари започна отлично двубоя и до 12-ата минута водеше с два гола. Данило откри в шестата минута с мощен удар от границата на наказателното поле. В 12-ата Гонсало Игуаин удвои аванса на "Ювентус" след хубаво подаване на Миралем Пянич.

До края на първата част "Сасуоло" беше по-активен и отправи общо 10 удара към вратата на Войчех Шчесни. В 29-ата минута Филип Джуричич вкара едно попадение и върна интригата.

По-добрата игра на зелено-черните продължи и след почивката, когато в рамките на едва три минути "Сасуоло" вкара две попадения. Доменико Берарди изравни в 51-ата с прекрасно изпълнение от пряк свободен удар. Три минути по-късно нападателят асистира на Франческо Капуто за третия гол на "Сасуоло".

"Ювентус" стигна до точката с гол на Алекс Сандро в 64-ата минута, когато бранителят засече центриране от корнер на Бентанкур.

Преди равенството със "Сасуоло" "Ювентус" загуби от "Милан" и направи 2:2 с "Аталанта". В следващия си мач лидерът в таблицата приема "Лацио".

Дневник