Бившият финансов директор на "Левски" Константин Баждеков и един от създателите на списание "Егоист" Ивайло Цветков-Нойзи влязоха в управителния съвет на футболния клуб.

В кратко съобщение в сайта си сините обявиха, че на заседание на надзорния съвет са били утвърдени новите членове на управителния съвет. В него влиза и представителят на фенската организация "Сини сърца" Илия Христов. Другите двама са изпълнителният директор Павел Колев и Минко Герджиков, които бяха в ръководството и до сега.

От предишния управителен съвет отпадат Ели Шопова и Найден Димитров.

Преди два дни Баждеков заяви, че в лицето на новия собственик Наско Сираков вижда надежда "Левски" да излезе от кризата. Той посочи, че е готов да помогне на клуба.

"На продължило три часа и половина изслушване на членовете на УС пред Надзорния съвет бяха разпределени ресорите, както и бяха обсъдени конкретните ангажименти на всеки от оперативното клубно ръководство и формите на отчетност пред Надзорния съвет", гласи съобщението.

В четвъртък следобед предстои среща между ръководството на "Левски" и представители на организираните привърженици на стадион "Георги Аспарухов".

Дневник