Дженифър Анистън все още изглежда така сякаш е на 30 години, а навърши 51 години през февруари.

Актрисата дължи младежкия си външен вид отчасти на специална диета.

Известната Рейчъл от "Приятели", която е любимо лице на мнозина, е известна и като привърженик на здравословния живот: обожава йога, а диетата й се базира на вече много популярната автофагия, или лечебен глад (неприемане на храна за период от 12 часа), което също практикува и Новак Джокович.

Дженифър започва сутринта с шейк и завършва деня с по-висококалорична вечеря.

Актрисата се събужда около 9 часа сутринта и първо пие сок от целина, а след това медитира и прави упражнения.

"Когато се събудя, пия топла вода с лимон и след това пия шейк или понякога ям авокадо и яйца, което е любимата ми храна. Винаги слагам малко кокосово масло във всичко. Понякога ям просо каша от банан или овесени ядки", каза Анистън пред "Ел".

Дженифър разкри, че обикновено яде "някаква форма на зеленчукова или протеинова салата за обяд".

Нейният личен треньор Леон Азубуйке каза, че той съветва актрисата да яде храни, богати на хранителни вещества, които са добре балансирани и съдържат здравословни въглехидрати, както и протеини.

"Тя харесва авокадо, кокосово масло, сьомга, рибено масло - всичко, което е с добро съдържание на мазнини", каза треньорът за диетата на Анистън.

Актрисата яде подобна храна за вечеря, както и за обяд: протеин със салата или зеленчуци. Въпреки че избягва въглехидратите под формата на тесто, Дженифър не може да устои на добра паста от време на време.

По-рано тя каза, че тогавашният й съпруг Джъстин Трюдо я е научил как да прави карбонара, която традиционно се прави с яйца, бекон и пармезан. 

Нейният личен треньор Леон Азубуйке каза, че той съветва актрисата да яде храни, богати на хранителни вещества, които са добре балансирани и съдържат здравословни въглехидрати, както и протеини.

"Тя харесва авокадо, кокосово масло, сьомга, рибено масло - всичко, което е с добро съдържание на мазнини", каза треньорът за диетата на Анистън.

Актрисата яде подобна храна за вечеря, както и за обяд: протеин със салата или зеленчуци. Въпреки че избягва въглехидратите под формата на тесто, Дженифър не може да устои на добра паста от време на време.

По-рано тя каза, че тогавашният й съпруг Джъстин Трюдо я е научил как да прави карбонара, която традиционно се прави с яйца, бекон и пармезан. 

Нейният личен треньор Леон Азубуйке каза, че той съветва актрисата да яде храни, богати на хранителни вещества, които са добре балансирани и съдържат здравословни въглехидрати, както и протеини.

"Тя харесва авокадо, кокосово масло, сьомга, рибено масло - всичко, което е с добро съдържание на мазнини", каза треньорът за диетата на Анистън.

Актрисата яде подобна храна за вечеря, както и за обяд: протеин със салата или зеленчуци. Въпреки че избягва въглехидратите под формата на тесто, Дженифър не може да устои на добра паста от време на време.

По-рано тя каза, че тогавашният й съпруг Джъстин Трюдо я е научил как да прави карбонара, която традиционно се прави с яйца, бекон и пармезан. 

Vesti.bg