Царско село" и "ЦСКА 1948" откриха четвъртия кръг в Първа лига, завършвайки 0:0. Двубоят беше своеобразен треньорски дуел между Любослав Пенев и Красимир Балъков, които водят двата тима.

Срещата не предложи високо качество на футбола, като точните удари към двете врати бяха прекалено малко - общо три. Преобладаваше битката, както и големият брой нарушения.

Новакът в Първа лига "ЦСКА 1948" продължава да няма успех от началото на сезона, като е с актив от три точки и голова разлика 2:4. "Царско село" е лидер в таблицата с осем точки. Съставът на Любослав Пенев има две победи и две равенства, като още няма допуснат гол в мрежата си.

Преди почивката единствената добра възможност беше за гостите, но вратарят на "Царско село" Джони Пласид се намеси добре и спаси. "ЦСКА 1948" вкара и гол, но той беше отменен заради засада.

След паузата "Царско село" беше по-активният тим, но не създаде почти нищо опасно пред Даниел Наумов. "ЦСКА 1948" имаше добри шансове на контраатака, а най-добрата възможност се откри пред Мартин Камбуров. Централният нападател обаче стреля неточно с глава от около шест метра.

Дневник