След четири поредни загуби и куп проблеми в Лига Европа "Лудогорец" гледа към последните си две срещи в турнира с малко повече оптимизъм. В четвъртък българският шампион гостува на "Антверп", като може да разчита на почти пълен състав след вълната от заразени с коронавирус и контузени.

"С малко по-добро настроение заминаваме предвид факта, че възстановихме нормалния тренировъчен процес. За да се върнем в още по-добро настроение, трябва да победим", каза изпълнителния директор на шампионите Ангел Петричев.

"Мисля, че отборът ще покаже съвсем различно лице в този мач и ако късметът е на наша страна, се надявам да постигнем победа. По-важното е отборът да напипа верния ритъм. Това е най-важната задача в момента".

В групата за мача се връща Алекс Сантана, но с травма е Сисиньо. Извън тима е вратарят Пламен Илиев, който записа неубедителни мачове в последните седмици.

"Надявам се най-после да успеем да постигнем победа, защото нашият отбор не е свикнал да завършва участието си в груповата фаза без спечелени точки и без победа", коментира треньорът Станислав Генчев. Той изрази надежда, че изиграните два мача след паузата са помогнали на "Лудогорец" да влезе във форма.

Мачът между "Антверп" и "Лудогорец" е в четвъртък от 19.55 часа.

Дневник