Кубрат Пулев вярва, че ще стане световен шампион по бокс за професионалисти след нокаут срещу действащия шампион Антъни Джошуа.

"В началото и двамата боксьори са свежи и подготвени на макс и не е толкова лесно някой от тях да бъде повален. Имало е случаи, в които още в първия рунд е имало нокаут, но предполагам, че в по-късните рундове можете да очаквате един хубав, красив нокаут", заяви Пулев в интервю за спонсора си "Уинбет".

Българинът ще излезе срещу Джошуа на 12 декември в Лондон. Мястото на мача отново беше сменено и вместо в "О2 арена" ще е в по-малката зала "Уембли". След разхлабването на мерките от страна на правителството на събитието ще бъдат допуснати 1000 зрители.

"Да, готов съм. А пък на самия 12 декември ще бъда още по-готов. Всичко си върви, както природата го е начертала", заяви Пулев.

Той посочи, че постоянно учи и анализира себе си. "Не е лесно човек да бъде критичен дори и към себе си. Макар че от друга страна се възхищавам на себе си за много от нещата, колкото и нескромно да звучи. Анализът на всяка ситуация в живота дава възможността на човек да се развива и да бъде още по-добър в утрешния ден", каза българският боксьор.

Дневник