Във вторник "Ювентус" взе важна победа срещу "Барселона", като ключова роля за успеха имаше Кристиано Роналдо. Португалецът поднови съперничеството си с Лионел Меси и заяви, че между двамата винаги е имало топли отношения.

"Никога не съм го гледал на него като на съперник. Той винаги е давал най-доброто за отбора си и аз съм давал най-доброто за моя. Винаги съм се разбирал добре с него. Сигурен съм, че той ще каже същото, ако го попитате. Но знаем във футбола, че хората винаги търсят съперничество, за да създадат повече вълнение", заяви Роналдо след края на мача.

Португалецът не смята, че кариерата на Меси върви по низходяща линия. "Меси е същият, както винаги сме го виждали на терена. "Барселона" е в труден момент, но те все още са "Барселона". Сигурен съм, че ще излязат от кризата. Всички отбори имат лоши серии, но "Барселона" е много добър отбор."

Роналдо вкара два гола от дузпи на "Камп ноу", като победата с 3:0 помогна на "Ювентус" да измести "Барселона" от върха в групата. 35-годишният нападател се надява този успех да даде самочувствие на италианския шампион.

Дневник