Разгорещен спор, нерви и изгонени фенове - това беляза двубоя от Националната баскетболна асоциация (НБА) между "Лос Анджелис лейкърс" и "Атланта хоукс". "Езерняците" спечелиха като гост със 107:99, но извеждането на две дами от "Стейт Фарм арена" предизвика по-голям интерес.

Това се случи в началото на последната четвърт, когато Джеймс размени реплики с мъж на трибуните, но после две дами се намесиха.

Стигна се до реакция от отдела по сигурността, който изведе феновете от залата.

"Мисля, че това беше малко крайно. Всички сме щастливи, че отново има фенове в залите, въпреки че не са пълни. Просто двама възрастни мъже си казаха по нещо и продължихме напред. След това двете дами също имаха какво да кажат и историята приключи. Може би бяха пили по няколко питиета, но нямам проблем с това, не съм искал да ги гонят", каза Джеймс след двубоя.

Треньорът на "Лейкърс" Франк Вогел изрази недоволството си от факта, че една от жените, влезли в спор с Джеймс, свали маската си и започна да крещи.

При победата Джеймс реализира 21 точки, включително последните 9 за шампионите. Той добави седем борби и девет асистенции. "Лейкърс" 16-а победа в 22 мача през сезона. "Езерняците" записаха седмо поредно гостуване в Лигата, като най-дългата им серия далеч от Лос Анджелис завършва с пет успеха и две загуби.

Дневник