"Левски" обяви партньорство с втора компания от Австрия. Сините съобщиха, че са сключили рекламен договор с BELFRY Group със срок до края на календарната година.

В средата на декември "Левски" представи строителната компания "Щрабаг" за генерален спонсор.

Договорът с BELFRY Group идва в труден момент за сините. Ден преди Великден собственикът на "Левски" Наско Сираков обяви, че има опасност за лиценза на клуба. Тогава той каза и че се водят преговори с мощен инвеститор, който може да реши проблемите на "Левски", но заяви, че ще чака подкрепа от привържениците и че допълнително ще каже подробности.

Клубът е притиснат заради липсата на средства, като част от чужденците вече си тръгнаха заради неполучени заплати.

От "Левски" посочват, че BELFRY Group "предлага всеобхватен и разнообразен набор от услуги в областта на създаването, разширяването и поддържането на инфраструктура в региона на Централна и Източна Европа, както за публичната сфера, така и за частни клиенти".

"ПФК Левски" благодари на BELFRY Group за търпението и решимостта да се обвърже с най-голямата и популярна марка в България. Надяваме се, че това сътрудничество ще бъде от полза за двете страни и ще създаде дългосрочна връзка между нашите две марки", каза Сираков, цитиран от сайта на сините.

Дневник