По случай 107-ата си годишнина от основаването "Левски" обяви, че пуска в продажба виртуални билети. Пропуските струват 10 лева и имат колекционерска стойност, съобщават от клуба.

"На 24 май 2021 година вековният тим отново празнува. Сините стават на 107, а от днес в продажба се пускат виртуални билети под надслов "107 години любов", пише в част от съобщението на клуба.

Традиционно "Левски" отбелязва годишнините от основаването с мачове срещу чуждестранни отбори, но подобно на миналатата година и сега празникът ще премине с виртуално събитие. През 2020 г. привържениците на сините закупиха над 17 хиляди билета в начинанието си да помогнат за спасението на клуба, който продължава да изпитва финансови трудности.

Наскоро повечето чуждестранни футболисти напуснаха отбора, а в четвъртък дойде новината за раздяла с треньора Славиша Стоянович.

Все още се очаква собственикът на клуба Наско Сираков да представи вижданията си за бъдещето пред сините. Ден преди Великден той обяви, че има опасност за лиценза на "Левски". И посочи, че преговаря с мощен инвеститор, който може да реши проблемите на клуба. Тогава Сираков уточни, че ще даде подробности допълнително, както и че ще търси одобрение от привържениците.

По-рано през деня от тръст "Синя България" призоваха Сираков да излезе публично и да внесе яснота около състоянието и бъдещето на клуба.

Дневник