ЦСКА - София и "Лудогорец" обявиха, че ще съдействат на привържениците си да бъдат на предстоящите мачове в евротурнирите в четвъртък. Това ще са първите футболни срещи, за които ще важат новите правила, описани в заповедта на министъра на здравеопазването Стойчо Кацаров.

На стадионите ще бъдат допускани зрители с ваксинационен сертификат, със сертификат за преболедуван COVID-19, както и такива с отрицателен PCR или антигенен тест.

От ЦСКА- София  обявиха, че са организирали пунктове за тестване преди двубоя с украинския "Зоря" в Лигата на конференциите.

В сряда ще бъдат отворени два пункта - един пред музея на стадион "Българска армия" и един до фен магазина, като те ще бъдат с работно време от 12 до 19 ч. В четвъртък освен тях ще работят още три пункта около Националния стадион "Васил Левски" с работно време от 11 ч. до 22 ч., съобщават от клуба. Червените добавят, че са договорени специални цени - бързият антигенен тест ще струва 10 лева.

Касите на "Българска армия" ще работят от 12 до 19 ч. в сряда, а в деня на мача билети ще се продават и на касите на "Гурко" от 11 ч. до края на първото полувреме на срещата, която започва в 22:00.

"Лудогорец" съобщи, че ще направи всичко възможно за отваряне на пунктове за изследване на запалянковци преди двубоя с португалския "Брага" в Лига Европа. Очаква се официалната информация от клуба.

Дневник