"Лудогорец" ще опита да направи промени, които да го отведат до положителен резултат при гостуването на "Брага" в Лига Европа. Треньорът Станислав Генчев заяви, че мачът с португалците в Разград е показал, че са необходими подобрения.

"Във всяка фаза трябва да има промяна. Допуснахме гол в Разград, удариха ни две греди. Не трябва да допускаме положения пред нашата врата и съответно (трябва) да създаваме пред другата, но това на приказки е доста лесно. Надявам се футболистите на терена да успеят да го направят", каза Генчев при заминаването за двубоя, който е в четвъртък от 22.00 часа.

Той няма да може да използва Антон Недялков, Алекс Сантана и Жосуе Са. С отбора замина испанският нападател Ихинио Марин, който няма картотека, но желанието на Генчев е той да тренира с останалите преди мача с "Локомотив" (Пловдив) в Първа лига.

Според треньора "Лудогорец" може да спечели срещу всеки от съперниците си в групата. До момента българският първенец има една точка от три мача.

Нападателят Кирил Десподов смята, че преди три месеца "Лудогорец" е имал силите да победи всеки. "Отстранихме "Олимпиакос", имаме нужната класа. Въпросът е да си вярваме повече. Не мога да кажа какво се промени за тези три месеца. Нямаме добри резултати в Лига Европа, но не мисля, че нещо грандиозно се е променило и е станало нещо, което да го определим като трагедия. Хубавото във футбола е, че можеш да си поправиш грешките. Имаме шанс на теория и до последно вярваме, че ще успеем да излезем от групата", посочи Десподов.

Дневник