ЦСКА загуби с 0:2 втория мач срещу "Зоря" в група С на Лигата на конференциите. Подобно на двубоя в София, червените така и не намериха начин да вкарат гол на украинския тим. ЦСКА имаше предимство през второто полувреме, но допусна два гола в края на мача. В 87-ата минута Шахаб Заеди се възползва от грешка на Томас Лам и вкара, а в продължението Алахяр Саядманеш се разписа след бърза контраатака.

В началото на мача и двата тима трудно създаваха опасности. Греъм Кери два пъти опита удари за ЦСКА, но без успех. В 24-ата минута вратарят на червените Густаво Бусато спаси удар на Денис Фаваров. До края на първото полувреме и двата тима не създадоха нищо опасно.

След почивката Амос Юга опита удар с глава, но не уцели вратата. Кери стреля от пряк свободен удар, но не уцели вратата. Жорди Кайседо вкара за червените малко след това, но голът беше отменен заради засада. Георги Йомов също опита изстрел, но без успех. ЦСКА нападаше, но така и не успяваше да пробие защитата на домакините. В 85-ата минута Йоан Баи получи добра възможност, но силният му удар беше неточен. Само две минути по-късно домакините поведоха. Шахаб Заеди отне топката на Томас Лам, задържа я и с добър удар изведе "Зоря" напред. В продължението домакините направиха бърза контраатака и стигнаха до втори гол. Саядманеш вкара след пас на Заеди.

ЦСКА остава на последно място в групата с една точка. "Зоря" е на трето място, като вече има шест точки.

Дневник