"Левски" работи в насока да изчиства имиджа на клуба. Имахме проблеми в тази насока при привличането на новия футболист", това каза треньорът на сините Станимир Стоилов.

Преди ден "Левски" обяви привличането на национал на Гамбия, като договорът с Ноа Сонко Сундберг влиза в сила от януари 2022 г.

"Заради това, че клубът е бил некоректен в последно време към играчи и това създава проблеми. Точно върху това работим - изчистване на имиджа и спортен, и финансов. На всички ни се иска това да случи бързо, но засега са направени малки крачки, мижави, така да кажем."

"Важно е да се вижда, че се работи. След като се работи сериозно и отговорно, рано или късно ще дойдат и резултатите. Искам около Нова година да имам яснота на 80% с какъв отбор ще разполагаме за следващото първенство", каза Стоилов.

В събота сините се изправят срещу "Славия" като гости в мач от 14-ия кръг на Първа лига. Според Стоилов срещата ще бъде трудна, като белите са един от най-добре представящите се отбори в първенството.

Специалистът си пожела "Левски" да играе по такъв начин, че да няма разлика дали е домакин или гост. "Във всеки мач "Левски" трябва да има надмощие през цялото време, независимо къде играем. Ще опитаме да създадем проблеми на един от най-проспериращите отбори."

Дневник