Националният ни селекционер Ясен Петров успокои хората в Италия, че отборът на България ще е пределно мотивиран в утрешното гостуване на Швейцария.

Както добре знаем, родният тим може да изиграе решаваща роля в битката за първото място, където замесени за швейцарците и Италия.

Изпусната дузпа смълча Рим, Италия ще се надява на помощ от България за Мондиала
 

Двата тима имат равни точки, а към момента Италия е лидер заради двата гола вкарани повече. Утре италианците гостуват на Северна Ирландия, докато Швейцария ще гони разгромен успех над България.

Фактът, че мачът е без значение за родния тим притесни италианците, които очакват да излезен и безлично да пуснем 5-6 гола. В интервю пред "Gazzetta dello Sport", Ясен Петров заяви:

    "Италия трябва да бъде спокойна. Ние ще играем за третото място в групата и за да го постигнем, имаме нужда от точки. Швейцария е силен отбор, но ние ще играем с пълна мобилизация и решимост.

    На мен Италия ми харесва като отбор и като страна. Надявам се да може да играе на световното първенство, но не заради това ще дадем всичко срещу Швейцария. Ще играем за нас, израстваме като отбор и искаме да натрупаме още повече увереност"

Дир.бг