Шави се завърна у дома, а очакванията на феновете за пълен ренесанс. Младият наставник има уникално трудна задача, тъй като проблемите пред каталунския гранд не са на треньорската скамейка. И все пак, присъствието на легенда от подобен калибър определено ще помогне на младите играчи в тима да навлязат по-бързо в първия тим и да покажат за пореден пък, че школата „Ла масия“ е номер едно в света. Първото изпитание е градското дерби срещу Еспаньол. Двубоят ще се изиграе на 20-ти ноември, а коефициентите за над 100 пазара вече са налични с сайта на Betano bg.

Какво ни показва класирането

Изненадващо или не, двата тима влизат в мача с равни точки. Барселона е на 9-та позиция, докато двата гола разлика пращат тима на Еспаньол на 11-та позиция. Двата клуба са разделени от Валенсия. Признаваме, че Барса е с един мач по-малко, но все пак позицията им едва ли носи много радост на феновете. Шави ще трябва да мисли и за следващия мач с Бенфика, който е само след три дни и може да се окаже страшно важен за продължаването в елиминационната фаза на Шампионската лига. Легендарният полузащитник няма да може да ползва услугите на цели осем играчи. Освен Агуеро, който едва ли ще се завърне някога на терена, аут са още: Нето, Сержиньо Дест, Осман Дембеле, Жерар Пике, Серхи Роберто, Педри и Мартин Брайтуайт. По тази причина, ние сме доста учудени от високия коефициент за победа на Еспаньол в Betano bg. Висенте Морено ще може да разчита на всичките си играчи, с изключение на Оскар Гил.

Формата на Барселона

Със сигурност, ниският Betano коефициент за Барса се дължи на треньорката смяна, тъй като последните резултати на тима не дават основание за подобна ставка. Каталунците нямат победа в последните си 4 мача за първенство. Серията стартира със загуба в „Ел класико“. Последва още по-разочароваща загуба като гости на новака Райо Валекано. В последните си два мача „блаугранас“ направи равенства срещу Алавес и Селта, като и двата тима се намират в дъното на класирането. Защитата на Барса допусна гол във всеки от последните си 6 мача, което е стабилна база, на която Betano ще стъпи за крайна прогноза.

Какво става в Еспаньол

Отборът не е сред най-популярните отбори и добрата му серия остава незабелязана от медиите. Еспаньол обаче има само една загуба в последните си 6 мача, включително и успех срещу Реал Мадрид. Единствената загуба пък дойде срещу последния в класирането – Хетафе. Ако си затворим очите за този крах, „папагалчетата“ взеха чисти победи срещу Кадис и Гренада, а завършиха наравно срещу Елче и Атлетик Билбао. Статистиката се променя значително, когато разглеждаме единствено гостуванията на Еспаньол. Тимът няма победа в последните си 7 мача далеч от дома, а е постигнал и само една в последните си 10 мача на чужд терен. Въпреки това, 5 гола в последните 5 мача ни стигат, за да ви посъветваме да заложите на пазара „Еспаньол да отбележи над 0.5 гола в мача“, а Betano ще ви даде най-добрия коефициент.

Крайна прогноза за мача

Нов треньор и няколко пъти по-скъп отбор. Само тези две неща трябва да са достатъчни на Барса да вземе мача. Още повече, че Еспаньол е домакински отбор, който изпитва много сериозни проблеми далеч от своя дом. По тази причина, ние от Betano, ви предлагаме да заложите на 1-ца. Ако пък търсите по-сериозен коефициент, може да прегледате коефициентите за „гол/гол“ или пък „над 0.5 гола за Еспаньол в мача“. Прогнозата и коефициентите на Betano определено имат своите аргументи, а феновете на онлайн залози на футбол могат да се възползват от тях.

Съдържание на Betano