"Левски" пусна в продажба сезонните карти, като увеличи осезаемо цените. Привържениците, посещаващи сектор Б, например, ще трябва да плащат по 144 лева спрямо 105 преди година.

"Левскари, след емоционалния край на сезона завършил със спечелването на Купата на България, в който вие за пореден път доказахте, че сте най-големият капитал на клуба, а подкрепата ви няма алтернатива, идва моментът отново да застанем един до друг. Всички заедно в подкрепа на любимия отбор", написаха от клуба в сайта си.

От сряда картите ще се продават както онлайн, така и в официалния магазин на "Георги Аспарухов".

Изпълнителният директор Ивайло Ивков предупреди в края на май, че се налага увеличение на цените на билетите за мачовете. Той посочи, че е бил притискан да го направи още преди месеци за важните двубои от миналия сезон, но е удържал. Сега обаче заради инфлацията и сметките за ток няма избор. "Знам, че ще търпим и критики от по-взискателните хора, и с право, защото ние не подобряваме значително условията", каза тогава Ивков.

Отделно новият сезон в Първа лига е с променен формат, като броят на отборите е увеличен от 14 на 16, което осигурява повече домакинства в редовния сезон.

През пролетта "Левски" успя рязко да увеличи посещаемостта си, което осигури големи приходи на отбора.

Цените на картите по сектори можете да видите в сайта на "Левски".

Дневник