ЦСКА изигра разочароващ мач с "Македония Гьорче Петров" и си тръгна с нулево равенство от Скопие. Червените играха с човек повече цяло полувреме, но не можаха да вкарат, а положенията им бяха много малко.

Треньорът Саша Илич направи много промени спрямо първите два официални мача, някои от които бяха изненадващи. Треньорът смени двамата централни защитници и титуляри бяха възстановилият се от контузия Мено Кох и Енес Махмутович. Нападението беше водено от новопривлечения Дюкенс Назон, за когото това беше първи мач.

През първото полувреме нивото беше ниско, а голови положения нямаше. ЦСКА опитваше да държи повече топката, но направи доста грешки при подаванията и организацията на атаките си.

Ключов момент дойде в последните секунди на полувремето, когато най-добрият в състава на "Македония Гьорче Петров" Матеуш получи пресилен втори жълт картон.

След почивката в игра за червените влезе Лазар Туфегджич, който беше в основата на първото чисто положение. Сърбинът получи в наказателното поле и стреля, но вратарят Християн Стефковски спаси.

ЦСКА държеше повече топката, но не създаваше възможности. В 67-ата минута домакините направиха една от малкото си атаки и Ермедин Адем успя да стреля, но не улучи вратата.

Илич направи много промени, но въпреки че бяха с човек повече, червените не успяваха да покажат различна игра.

ЦСКА изпусна да поведе в 87-ата минута, когато Асен Дончев центрира от дясно, а Калоян Кръстев стреля с глава над вратата. В оставащото време червените нападаха, но без резултат. В последните секунди домакините имаха много добро положение чрез пряк-свободен удар, но той беше изпълнен неточно.

Дневник