Треньорът на "Рома" Жозе Моуриньо заяви, че отборът му не е направил достатъчно, за да спечели мача с "Лудогорец". "Вълците" отстъпиха с 1:2 в Разград в първия мач от групите в Лига Европа.

Според португалеца разликата е дошла от успеваемостта в нападение.

"Единственото нещо, с което бяха по-добри, е, че с три удара вкараха два гола. А ние колко имахме - десет? Имахме греда, спасявания на вратаря (Серджо Падт), Пауло Дибала пропусна накрая", каза Моуриньо.

"Имахме няколко добри възможности, но бяхме в трудна ситуация. Нашият съперник спечели психологическата битка. Както и в предния мач с "Удинезе", който загубихме с 0:4, нещата излязоха от нашия контрол. Не се намираме в добра позиция, щом не сме спечелили първия мач от груповата фаза. Но в следващите срещи ще търсим трите точки", продължи Специалния.

"Рома" успя да изравни в последните минути, но веднага след това новопривлеченият Нонато вкара победния гол за "Лудогорец".

"Не обичам да говоря за защитниците, защото целият отбор трябва да се защитава правилно. Вторият гол беше следствие от това, че отборът не беше доволен само от равенство и вместо това настояваше за победа. Истината е, че това превърна равенството в поражение", добави Моуриньо.

Дневник