Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и Тони Хенриксен избраха новото жури в "MasterChef" да приготви менюто им по време на посещението им в България. За целта двама от топ-кулинарите в шоуто трябва да се съобразят с предпочитанията на звездните музиканти, които обичат да експериментират с храната и да пробват ястия от държавите, които посещават. Сред изискванията, с които Chef Кустев и ресторантьора Явор Сарафов трябва да се съобразят е да не се използват червена чушка и портокали заради алергиите на някои от артистите. Розовият джин, пък, е предпочитаната напитка на Джони Деп.

Предпочитанията на Джони Деп, Алис Купър, Джо Пери и Тони Хенриксен ще бъдат събрани в едно меню. Това, което Кустев и Сарафов ще подготвят за Hollywood Vampires, включва таратор, качамак с крема сирене, руло от телешки език с бекон в масло и крем карамел, но поднесени с един нов прочит.

Дир.бг