Пресен суджук от чисто българско месо за домашно сушене предлага веригата “Българска скара”.
У дома вече може да подредите три вида от месния деликатес, приготвен от майсторите на “Българска скара”:
- Класически суджук по традиционна българска рецепта, смес от 75% говеждо и 25% свинско месо.
- За любителите на лютото - пикантен суджук, отново приготвен от говеждо и свинско месо в същото съотношение.
- Както и суджук от 100% говеждо.
Майсторите на “Българска скара” са се погрижили да подредите на трапезата си качествен български продукт. В рецептата и на трите вида суджук се използва 100% чисто месо и пресни подправки, без консерванти и изкуствени добавки. Месото е току-що добито от българските ферми в Дулово и Зелена морава. Суджукът е грижливо омесен и напълнен в производствената база на “Българска скара” в с. Дибич. Всеки желаещ може да закупи директно от там или да направи заявка за поръчка в някой от обектите на фирмата в Шумен и страната, както и на телефон 0899172647. Готовите суджуци ще бъдат доставени до най-удобния за Вас обект на “Българска скара”, а за големи количества се предлага и доставка до дома. Цената и за трите вида суджук е 17 лв.на килограм.
Ако пък желаете да опитате месния продукт вече изсушен, можете да си вземете директно от “Българска скара” в Добруджанския квартал. Там ще намерите всички сурово-сушени деликатеси на фирмата - луканка, пастърма, петрохан, кълцаница, свински врат и филе “Елена”.
Погрижете се за трапезата си с качествени български месни деликатеси. Поръчайте суджук за сушене у дома.
Телефон за заявки: 0899 17 26 47
Производствена база: с. Дибич, ул. Крайречна 31
Обекти в Шумен:
- Кв. “Добруджа”, бул. “Ришки проход” 19 (срещу Второ ОУ “Петър Берон”)
- Кв. “Тракия” (до църква “Св. Райко Шуменски”)
- Ул. “Васил Априлов” № 40
- Ул. “Цар Освободител” (до новата поликлиника)
- На паркинга на “Кауфланд” в кв. “Боян Българанов”
Суджук може да поръчате и вземете и в Нови пазар, ул. “Цар Борис I” №1, както и във всички обекти на “Българска скара” в цялата страна.
Платена публикация