Роден съм в гр. Шумен - град колкото малък, толкова и прекрасен. Детството ми премина като на всяко едно щастливо дете от моето поколение – играехме на стражари и апаши или фунийки до тъмно, а лятото на село с колелета и лагерни колички с приятели обикаляхме улиците да гоним котки и врабчета.

Сега, припомняйки си тези дни, си задавам въпроса „Къде са приятелите ми от тези години? Къде са и моите съученици и състуденти сега?“. Вярно, останаха неколцина от истинските. Други са в чужбина, работейки по 12 часа на ден, ремонтирайки автомобилите и къщите на хората, грижейки се за възрастните им родители, чистейки тоалетните им, перейки бельото им…. С една единствена идея - да могат да осигурят на семействата си нормален живот.

Бях на 15, когато родителите ми решиха да се преместим да живеем на село. Естествено, като всеки един юноша, не исках това. С времето обаче обикнах този спокоен и тих живот. Помагах на родителите си тухла по тухла да построим този наш нов дом.

След началното си образование се записах в Техникум по строителство в гр. Шумен и с интерес изучавах тази професия. Завърших с грамота за най-висок успех във випуска и грамота от кмета на Шумен.

От 16-годишен прекарвах летата, работейки в семейната фирма. Започнах от най-ниското стъпало и с любопитство овладявах тънкостите на търговията с нехранителни стоки.
Междувременно започнах неравна битка с Висшата математика в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Успях да завърша семестриално, но явно това не беше за мен и за природата ми на практик. Затова се насочих към друга специалност - Инженерна логистика - доста интересна и полезна според мен наука. Завърших през 2016 г., а две години по-късно надградих и с магистърска степен. Продължавам да практикувам тази професия и до днес, работейки във фирма за строителни материали, профилирана в сферата на ВиК и отопление.

През 2015 г. сбъднах една от мечтите си и се ожених за дългогодишната си приятелка, която ме дари с първородното ми дете – моята малка принцеса. През 2021 се роди второто ни дете - един доста палав, но и непоправимо чаровен малчуган.

Сега, през 2024 г., вече търговски директор, мисля че мога да дам нещо от себе си нашата държава да стане едно райско кътче за децата и родителите ни.
Подкрепете ме с ✅ 21 в бюлетината. НИЕ ИДВАМЕ!
 

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Пресцентър на ПП "Ние идваме"