Кандидатът за български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки посети Шумен, където заедно с местната организация на ВМРО раздадоха материали и се срещнаха хората от града.

Джамбазки разказа за дейността си като евродепутат. През изминалите два мандата на Европейския парламент той беше най-активният български представител и един от най-активните сред над 700 евродепутати.

„Работих последователно в защита на интересите на българските граждани и бизнес. В Европейския парламент водихме борба срещу „Зелената сделка“, пакета „Мобилност“, налагането на джендър пропагандата и документа наречен „Истанбулска конвенция“. Нашата борба е за запазване на семейството от мъж и жена, за по-малко бюрокрация и за защитата на границите от инвазията на нелегални имигранти. Трябва да запазим България и Европа с техните християнски корени, традиции и ценности.“ – заяви Джамбазки.

По време на срещите с хората той обърна внимание и на проблемите с водоснабдяването и липсата на политика спрямо развитието на туризма - „Недопустимо е в 21 век хора да нямат нормален достъп до питейна вода. Наслушахме се на приказки за промяна, а виждаме какво се случва. Пълно отсъствие на държавата и разпад на държавността. Идеи за перки в морето, но не и инвестиции в инфраструктура, така че Северна България да има нормална транспортна свързаност. Регионът има нужда не от перки, а от пътища.“

Гласувайте с бюлетина № 26 в изборите за Народно събрание!

Гласувайте с бюлетина № 26 в изборите за Европейски парламент!

Пресцентър на ВМРО-БНД - Шумен