В края на активния творчески сезон формациите и съставите към Младежкия дом ще представят своите годишни концерти, обединени в Седмица на талантите от 11 до 14 юни, включително, съобщиха от пресцентъра на община Шумен.

На 11 юни от 19.00 ч., Танцова формация „WoW”, с ръководител Жулиета Иванова ще представи  своя танцов спектакъл „Под светлините“.  Един различен спектакъл, залагащ на въздействаща визия с хореографии на фона, на неонова светлина и не само, с едно незабравимо изживяване за публиката.

На 13 юни от 18.30 ч. грацията и финеса ще изпълнят атмосферата, на годишния концерт на Клуб по спортни танци „Феч денс“ с главен треньор Радослав Козарев. В програмата на „Латино фиеста с Фея денс“ участие ще вземат от най-малките до най-големите и опитни танцьори на Клуба. Зрителите ще имат удоволствието да се потопят в ритъма на огненото пасо добле, нежния валс, бразилската самба, както и много други танци.

Седмицата на талантите ще завърши на 14 юни от 19.00 ч. с концерт  на Вокално студио „Соло“ и приятели. Своето изкуство ще представят изпълнителите от Вокално студио „Соло“, с вокален педагог Жарина Танева. В програмата със своите майсторски превъплъщения се включват и бъдещите актьори от Театрална работилница „Слънчеви усмивки“, с ръководител Мая Кулева, както и харизматичните танцьори от Танцова формация „Emotion”.

Входът за всички концерти е свободен.

ШУМ.БГ