Скъпи симпатизанти и избиратели на ДПС в област Шумен, скъпи братя и сестри, приемете нашата голяма благодарност за подкрепата, която ни дадохте на изборите в неделя. Вашият силен вот за каузата ДПС ни прави горди и щастливи и още по-отговорни.

Сега, когато резултатите са ясни, всички виждат, че ДПС-Шумен отново побеждава и отново е първа политическа сила в региона. Показателно е, че дори и при занижена изборна активност в сравнение с миналите парламентарни избори, нашият резултат нараства, както като общ брой гласове, така и в още по-голяма степен, като проценти. Само за сравнение – другите две партии в региона, които до скоро имаха резултати сравнително близки до нашите, са загубили много голяма част от подкрепата си. Така преднината ни пред другите политически сили в региона расте в пъти. Това означава, че област Шумен се затвърждава като бастион на Движението за права и свободи и че партията ни може да разчита на своите здрави основи в региона и да залага нови переспективи за неговото развитие в интерес на жителите му.

Силната подкрепа, която дадохте на нашата млада листа е ясен знак, че ДПС се развива и утвърждава като една съвременна и модерна партия, както на национално, така и на регионално ниво в област Шумен. Ние от ДПС не сме изненадани, че партията ни вече е втора политическа сила в страната. И в национален план имаме ръст, както в проценти, така и като общ брой гласове. Което на фона на занижената обща избирателна активност прави успеха на ДПС още по-значим. Това е плод на усилията, както на централното ни ръководство, така и на актива ни по места.

Ние обещахме да сме заедно с хората и ще спазим това свое обещание. Ще направим всичко, което е по силите ни, за да се осъществят Вашите надежди и очаквания. Ние поехме своите ангажименти пред Вас и сега предстои  да се борим за тяхното осъществяване.

Твърдо заявяваме, че няма да правим никакви компромиси с интересите на нашите избиратели и ценностите и принципите за свобода, права и демокрация. В това можете да бъдете сигурни, колкото и сложна да е политическата ситуация днес. Вече всички са на ясно, че бъдещето на страната ни е невъзможно без активното включване и участие на ДПС в управлението на страната.

Каузата ДПС е наша обща съдба. Затова ще бъдем заедно днес и в бъдеще!

 
Бъдете здрави, силни и щастливи!
Искрено Ваша Айсел Руфад!
Заместник-председател на ДПС  
Председател на Областен съвет на ДПС-Шумен

 

Платена публикация