Уважаеми жители на област Шумен, симпатизанти, приятели,

на първо място бих искал да ви благодаря, че упражнихте конституционното си право и отидохте до урните, за да гласувате на предсрочните парламентарни избори и изборите за Европейски парламент. Във време, когато доверието към политическите партии е критично, вашата подкрепа е от съществено значение.

Благодаря на всички, които избраха Коалиция ГЕРБ-СДС и ни гласуваха доверие, за да затвърдим позициите си в политическия живот на страната и да имаме силно представителство в Европейския парламент. Без нея нашите цели биха били много по-трудни за постигане.

ГЕРБ – СДС е първа политическа сила в четири общини – Шумен, Смядово, Каспичан и Велики Преслав. В Никола Козлево, Каолиново, Върбица и Венец гласоподавателите нареждат коалицията на второ място, а в Нови пазар и Хитрино – на трето.

Вашето доверие ни мотивира да продължим да работим усилено и да се стремим към по-добро бъдеще за всички наши сънародници. На национално ниво от съществено значение е реализирането на политиките в образованието, здравеопазването, социалните дейности, довършването на големи инфраструктурни обекти от стратегическо значение за нашия регион. Вярвам, че обединените ни усилия ще доведат до значителни положителни промени и ще допринесат за стабилността и развитието на страната ни.

Благодаря на всички общински председатели, членове, симпатизанти и доброволци, които участваха активно в тази кампания. На всички, които помогнаха изборите да се проведат спокойно, безопасно и сигурно.

Благодаря на кандидатите за народни представители. Проведохме една градивна кампания, в която се ръководехме от желанието да бъдем близо до хората и техните проблеми. Участието на досегашни народни представители с безспорни заслуги в политическия живот, на активни млади хора, които успешно се утвърждават в своята професия, е формулата, която се припознава от нашите избиратели.

Участвахме в тези избори с ясното съзнание, че всички заедно трябва да работим за стабилността на държавата и нейното развитие. Ние не си позволихме да говорим негативно за нашите опоненти. Изграденото е видно и отново заявяваме готовността си да работим заедно за доброто на страната ни.

България има нужда от стабилност, а не от омраза и разединение. Време е всички отговорно да пристъпим към създаване на правителство с консенсус  по водещите за страната ни политики.

Пожелавам здраве и успех и още веднъж благодаря на всички, които ни подкрепиха.

Любомир Христов, областен координатор на ПП ГЕРБ – Шумен.

Пресцентър на Коалиция ГЕРБ-СДС - Шумен

Платена публикация