Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов награди директора на ОД на МВР – Шумен старши комисар Георги Гендов с почетен знак I степен, за постигнати високи професионални резултати, инициативност и професионализъм.

С  „Обявяване на благодарност“ и парична награда, със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов, по случай професионалния празник на МВР – 5 юли, за проявена инициативност и постигнати високи резултати в ОДМВР-Шумен, са наградени гл. инспектор Цветан Йорданов от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и ст.инсп. Десислав Райчнов, н-к група „Опетативен анализ“ в областната дирекция. 

От пресцентъра на ОД а МВР съобщиха също, че още 50 служители от Шуменско са наградени с писмена похвала за висок професионализъм при изпълнение на служебните задължения. Това е станало със заповед на директора ст. комисар Георги Гендов

Сред тях са служители на Научно-техническа лаборатория, отдел „Разследване“, сектор „Охрана на обществения ред“, сектор „Пътна полиция“, РУ - Велики Преслав и РУ - Каолиново. С обявяване на благодарност и парична награда, със заповед на директора на областната дирекция, са наградени Стела Жечева, Галин Божилов и Левент Али. С индивидуална парична награда са наградени Калоян Кръстев, Дияна Герчева, Йоланта Димитрова. Колективни парични награди от ст.комисар Гендов получиха Живка Делева и Албена Петрова, както и екип от криминалисти и разследващ полицай в РУ- Шумен.

Ст. комисар Гендов отправи поздрав към всички служители в ОДМВР-Шумен:

„Уважаеми колеги! В днешния празничен ден искам да благодаря за усърдната работа на всеки един служител в областната дирекция. Бих искал да изразя своето уважение към ежедневните усилия, които полагате за опазване на обществения ред и сигурност в областта и борбата с престъпността. Множете професионалните си успехи и бъдете горди с тях. Бъдете здрави. Желая ви лично и семейно щастие, късмет и неизчерпаема енергия!“

ШУМ.БГ