През последните седмици Джони Деп е свързван романтично с модела Юлия Власова, а сега се появи информация, че двамата се виждат "случайно", но нямат връзка.

61-годишният актьор от "Карибски пирати" и 28-годишният модел бяха забелязани заедно през последните седмици. Твърди се обаче, че те не са официална двойка.

Източник сподели пред Entertainment Tonight, че Джони се вижда с Юлия "случайно". "Те се познават от няколко години и се виждат, когато могат. Двамата не определят отношенията си романтични. Виждат се от време на време", каза източникът пред People.

Пътищата им се пресекли за първи път на 55-ия международен филмов фестивал в Карлови Вари през август 2021 г. Според Daily Mail Юлия е публикувала снимки с Джони в Instagram. Предполагаемата връзка се появява след съобщенията по-рано тази година, че Джони - който има две деца от бившата си партньорка Ванеса Паради - е "фокусиран върху това да продължи напред" след съдебната битка с 38-годишната си бивша съпруга Амбър Хърд. В момента актьорът живее в Лондон и твърди, че чувства града като "дом". Източници твърдят, че звездата се занимава с музика и рисуване и излиза с приятели.

Актьорът и преди е намеквал, че след шумните си съдебни дела се е дистанцирал от Холивуд. 

Дарик