По време на краткия си брак Брад Пит и Анджелина Джоли са имали сериозни спорове за начина, по който искат да възпитават шестте си деца, твърдят запознати.

Разногласията, възникнали поради този проблем, са изиграли сериозна роля и в раздялата им. Въпреки че бяха обявени за законно необвързани през 2019 г., те все още са въвлечени в продължаваща битка за развод за активи и попечителство.

"По време на брака си те имаха много различни стилове на родителство. Брад израсна със структура и искаше да наложи повече правила за децата. Анджи имаше различно възпитание и искаше децата да бъдат по-независими и отговорни към собствените си графици от ранна възраст", ​​добавя запознат.

"Те винаги са имали една и съща визия за бъдещето на децата си. Искаха децата да процъфтяват, като изживеят света от първа ръка, а не само да се учат от традиционното обучение", казва още източникът.

Брад и Анджелина се срещнаха през 2004 г., докато снимаха "Мистър и мисис Смит" и в крайна сметка се ожениха през август 2014 г. Анджелина обаче подаде молба за развод през 2016 г. и те бяха обявени за законно необвързани през 2019 г.

Припомняме, че според последните писания в медиите, Пит "на практика няма контакт" с по-големите си деца.

Само месец след като дъщеря му Шайло подаде молба да се откаже от фамилното му име, източник разкри пред списание People, че отношенията на Пит с по-големите му деца остават обтегнати.

"Той практически няма контакт с по-големите деца. Ангажиментът му с по-малките е по-ограничен през последните месеци заради работния му график", споделя източник.

Дир.бг