Бразилският футболист Неймар вече е горд татко на три деца. Щастливата новина обяви лично той, публикувайки снимка на новородената си дъщеричка Хелена в личния си профил в Instagram.

От споделените с милионите му последователи кадри се виждат спортистът и първородният му син, 13-годишният Дави Лука, които гледат момиченцето и в прегръдките на батко си.

Хелена е трето дете на Неймар, която се появи на бял свят почти девет месеца след дъщеря му Мейви. Мейви, която е плод на любовта му с другата му бивша половинка Бруна Бианкарди, се роди през октомври миналата година. Синът му Дави пък е от връзката му с Каролина Дантас.

Припомняме, че само три месеца след раждането на Мейви започнаха да се носят слухове, че Неймар отново ще става баща и това наистина се случи. Само че майката на Хелена не е Бруна, а 32-годишната моделка Аманда Кимбърли, с която бразилският нападател вече е разделен.

Според слуховете Неймар е изневерявал на Бруна с Аманда. Самият той не беше напълно сигурен дали бебето е негово, заради което поиска и тест за бащинство, което на свой ред го потвърди.

Дир.бг