Броени дни преди старта на новата учебна година е време да обновим гардероба на учениците. Търсенето на спортни екипи, маратонки и дрехи за сезона е в разгара си. Тук на помощ идват от MARIA Centre - Шумен, които вече са заредили изцяло новата си колекция.

Подготвили са и атрактивни подаръци – пластмасови бутилки за вода със сламка за първите 100, закупили детски маратонки, платненки или спортен екип. Кампанията, която протича под мотото Водата е твоята супер сила! Зареди се със здраве и енергия за новата учебна година“, е валидна от 3 до 13 септември.

Нови модни находки очакват и родителите. MARIA Centre е най-големият търговски представител в региона на световноизвестните марки Guess и Mayoral. За специалните моменти дамите ще открият и нова колекция луксозни италиански рокли, а мъжете – актуално ежедневно облекло и обувки.

Подаръците не свършват дотук – всеки, направил покупка над 69 лв., получава като комплимент парче торта в разположеното на третия етаж VM Café and Sweets. Менюто му изобилства още от вкусни сладоледи, фрешове и веган десерти, а партито е гарантирано на самото откриване на новата учебна година на 16 септември и през целия предстоящ сезон.

MARIA Centre се намира в гр. Шумен на бул. "Плиска" 34 (срещу автобусната спирка за кв. „Тракия“ до Градската градина)

Онлайн магазинът на MARIA Centre разгледайте тук

Фейсбук страниците на комплекса можете да видите тук  и тук.

Тел.: 0892 377 275

Платена публикация