Подарете усмихнато и красиво начало на учебната година с подаръчните кошници и кутии на Кадó. Запомнящи се изненади за любимата учителка, учител или класен ръководител можете да поръчате в ателието им в гр. Шумен на ул. „Георги Бенковски“ 6, на телефон 0888 726672 или чрез профилите на Кадó във Facebook и Instagram.

Направете момента още по-специален, като оставите трайно впечатление с тематично аранжирани кутии и кошници според индивидуалния вкус и бюджет. Всяка от тях е с гарантирано качество и се създава с много стил и внимание към детайла.

В кошниците присъстват продукти на талантливи български творци. Голяма част от тях са хендмейд и не могат да бъдат открити никъде другаде в Шумен. Съдържат сладки и соленки на различни пекарни, ръчно изработени сапуни, свещи с пчелен восък, крафт шоколади по авторски рецепти, качествени алкохолни напитки, ядки, сувенири, бележници и оригинални декорации. Отскоро в състава им участват био козметика и шоколади с розово масло и особено подходящите за повода хендмейд цветя и персонализирани картички.

Ателието на Кадó се намира на ул. „Георги Бенковски“ 6 в Шумен.

Фейсбук страницата му можете да видите тук. Инстаграм профил – тук.

Тел. за поръчки: 0888 72 66 72

Платена публикация