Последни билети остават за премиерата на моноспектакъла на Камен Донев - "Възгледите на един учител за силата на словото - лекция 3" в Шумен, на 12 септември. Представлението е от 20:00 ч. в Летен Театър - Шумен.

След като десетки българи се насладиха на забавните "Лекция № 1 за народното творчество" и "Лекция № 2 за всеобщата просвета", идва ред и на третата лекция - За силата на словото.

В нея Камен Донев отново успява да разкаже истината в своя неподражаем стил, лексика и самоирония. Истина, която разсмива, иронизира ... и даже малко боли. Този път той се спира на важни неща като "съдържанието, формата, намеренията и видоизмененията"

Камен Донев винаги е имал какво да ни каже и покаже по своя неподражаем начин, а словото му ни пронизва, дори когато не говори!

Първите две заглавия донесоха на Камен Донев редица награди за мъжка роля, награди на публиката за авторски спектакъл, както и за най-музикален и пеещ актьор.

Не изпускайте своя шанс да бъдете част от незабравимата премиера на АВТОРСКИЯТ СПЕКТАКЪЛ НА КАМЕН ДОНЕВ - "ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА СИЛАТА НА СЛОВОТО - ЛЕКЦИЯ 3 ".

По традиция първо свършват хубавите места.

Побързайте и си подсигурете билети чрез онлайн плаформите kupibileti.bg, grabo.bg и eventim.bg,  както и на телефон 0893 775 383.

 

 

Рекламна публикация