Групата Linkin Park официално се завръща с нова вокалистка и много силни заявки, пише CNN. Много от феновете продължават да са критични след загубата на Честър Бенингтън през 2017 г. Миналият четвъртък бандата изненада феновете си с онлайн живо изпълнение, както и скромна публика, представяйки новата вокалистка Емили Армстронг и барабанистът Коли Британ.

Новите попълнения ще си партнират с Майк Шинода, Брад Делсън, Финикс и Джо Хан. Майк Шинода и Емили Армстронг ще бъдат вокалисти на групата и съдейки по живото изпълнение, двамата показват потенциала за достигане старото си ниво.

Завръщането на групата дойде с нов сингъл "The Emptiness Machine", изпълнен по време на живото предаване. Армстронг показва потенциал, че може да достигне вокалното ниво на Честър Бенингтън, но заклетите фенове трудно биха могли да направят този плавен преход. Критики не липсваха в коментарите, но генералното мнение е положително. На 15 ноември, тази година, Linkin Park възнамерява да пусне и нов албум "From Zero".

Описвани като рок-рап банда, Linkin Park пуснаха редица хитове, а Честър наложи особен вокален стандарт. Майк Шинода заявява, че първото име на групата е било "Xero" и след като сега започват всичко отначало, името на албума напомня за плахите стъпки. Емили Армстронг има особено тежката задача да се докаже на широката публика.

Вокалистката има сериозен опит в алтернативната рок банда Dead Sara, докато Коли Британ е имал възможност да работи с Папа Роуч като продуцент и текстописец. Оригиналният барабанист Роб Бурдън заявява, че иска да напусне групата, пише AP. Майк Шинода завява, че е доволен от новите попълнения, а сега ще трябва не само да върне старата слава на групата, но и да продуцира нови хитове.

Другата добра новина е, че с пускането на албума, Linkin Park обяви, че ще направи и турне, включващо локации като Лос Анджелис, Ню Йорк, Хамбург, Лондон, Сеул през септември, както и още едно в Колумбия през ноември.

Дир.бг