Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл се присъедини към водещата Опра Уинфри на откриването на книжарница в Санта Барбара, Калифорния, съобщава световната преса.

На откриването присъстваха и писателят Шака Сенгор, астроложката Дженифър Фрийд, както и съоснователките на книжарницата Дженифър Рудолф Уолш и Виктория Джаксън.

Основната цел на книжарницата е да подкрепя местни автори, сред които е и Меган. На събитието беше представена и мемоарната книга на принц Хари, издадена миналата година. Съобщава се, че той не е присъствал лично. Но макар и да не удостои с присъствие, книгата на принца бе една от изложените в книжарницата, както и тази на неговата съпруга.

Припомняме, че Меган и Хари обясниха голямото си преместване в Калифорния във вече известното телевизионно интервю с Опра Уинфри през март 2021 г. и след оттеглянето на двойката като висши членове на кралското семейство.

Маркъл е в разгара на подготовката за стартиране на новата си лайфстайл марка American Riviera Orchard. Очаква се тя да предложи широка гама продукти, включваща всичко - от прибори за хранене, напитки и кухненски текстил до лакомства като желета, конфитюри, мармалади, готварски книги и др.

Дир.бг