На 28 септември 2024 г. Digital4Shumen: Дигитални възможности за бизнеса за пръв път ще събере едни от изявените водещи експерти и специалисти в сферата на дигиталните технологии в България. Събитието ще се проведе в добре известната сграда и централен офис на Телепол, където лекторите ще споделят с участниците своите умения и знания, натрупани през дългогодишния им опит в бранша. Специален гост на конференцията ще бъде кметът на община Шумен - проф. д-р инж. Христо Христов, който ще открие първото издание на събитието малко преди 10 часа, а като участник в една от основните панелни дискусии ще се включи и заместник-кметът на Общината – г-н Николай Колев.

„Щастливи сме, че с всяко следващо издание нашият проект се разраства и осезаемо променя бизнес средата в страната ни. Digital4Shumen ще даде възможност на предприемачите от областта, които приветстват идеята да дигитализират и модернизират бизнесите си, да почерпят знания от доказаните лидери в сферата“, подчерта Преслав Бобев, управляващ партньор в IMG Connect и организатор на събитията Digital4.

Програмата на конференцията включва важни и полезни теми за бизнеса, като например кои тенденции се наблюдават при прехода от традиционен към дигитален бизнес модел. Посетителите ще могат да се запознаят с възможностите за финансиране и внедряване на иновации, както и с успешните практики в дигитализирането на бизнеса. Форумът ще помогне на представителите на различни бизнеси, които имат обща визия и желание за успех, да създадат много нови контакти. Това, от една страна, ще допринесе значително за икономическото развитие на региона, а от друга - ще повиши интереса на потенциални инвеститори към него.

Събитието в Шумен е част от мащабната мрежа от конференции – Digital4, която се провежда в петнадесет от големите градове на страната, а негови организатори са Internet Media Group и IMG Connect.

Достъпът до конференцията е свободен след предварително направена регистрация на сайта на събитието.

Digital4Shumen